Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

B&G H50 Handset

Waardering:
100% of 100

Deze B&G H50 Handset bedient uw B&G V50 en V90 op afstand. De H50 heeft 100m bereik en kan zelfs AIS-informatie tonen. U kunt 2 wireless handsets aansluiten en intercom gebruiken.

Productnummer
19-000-11237-001
 200,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • B&G H50 Handset is wireless
  • Bedien uw B&G V50 en V90 op afstand
  • Bereik van 100 meter
  • Volledige bediening
  • Met intercom

Omschrijving

De B&G H50 Handset gebruikt u om uw marifoon op afstand volledig te bedienen. Door de B&G H50 kunt u draadloos een extra station creëren voor de B&G V50 marifoon en de blackbox V90. U kunt maximaal twee B&G H50 handsets aansluiten.

De B&G H50 Handset heeft een bereik van 100 meter, u bent dus vrij om te gaan en staan waar u wilt op de boot zonder verbinding te verliezen. De H50 bedient niet alleen de marifoon, maar kan ook AIS-informatie tonen op het LCD-scherm. Het enige dat niet zichtbaar is, is het AIS-diagram.

De B&G H50 is uitgerust met een intercomfunctie. U kunt hiermee tussen de verschillende stations aan boord communiceren. De handset kan ook een distress signaal zenden en heeft een riemclip, zodat u hem gemakkelijk met u meeneemt. Optisch past de H50 perfect bij andere producten van B&G, ook deze handset beschikt bijvoorbeeld over de subtiele groene toets.

Deze handset is uitgerust met 830mAh Lithium-polymeer batterijen en gaat daardoor ongeveer 8 uur mee. De handset maakt gebruik van een inductieve oplader, de contacten kunnen dus niet corroderen. Wanneer u de H50 niet gebruikt, kunt u hem eenvoudig in de laderhouder wegbergen.

B&G is een luxe merk met een passie voor zeilen. Hun apparatuur is terug te vinden op wedstrijdjachten, maar misstaat ook niet wanneer u niets liever doet dan cruisen. B&G biedt u het Advantage Service programma. Niet alleen krijgt u dan 2 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar lang kan een defect apparaat geruild worden voor een vervangend exemplaar tegen een gereduceerde prijs.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: -
In de verpakking: Een handset met riemclip
Een laderhouder met montagemateriaal
Fabrieksgarantie: 3 Jaar Advantage Service programma inclusief 2 jaar fabrieksgarantie

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B&G H50 Handset
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (1.87 MB)