Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Cobra Bluetooth Handset

Deze Cobra Bluetooth Handset zorgt ervoor dat uw telefoon veilig en droog binnen kan blijven. Sluit de handset aan op uw telefoon en beantwoord al uw telefoontjes aan dek!

Productnummer
15-6040600
 0,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Beantwoord al uw telefoontjes aan dek
  • Uw telefoon blijft veilig en droog
  • Waterdicht volgens de JIS 7 standaard
  • Met ruisonderdrukking
  • Alternatief voor een marifoon met bluetooth

Omschrijving

Deze Cobra Bluetooth Handset is een unieke accessoire voor aan boord waarmee u uw smartphone veilig kunt gebruiken aan boord. U wilt natuurlijk niet dat uw dure smartphone waterschade door regen of golven oploopt, of zelfs overboord gaat! Met de Cobra Bluetooth Handset hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want uw smartphone kunt u gewoon binnen laten liggen. De handset werkt zoals een bluetooth headset: u sluit simpelweg de handset aan op uw telefoon door middel van bluetooth en u kunt al uw telefoontjes buiten beantwoorden! De Cobra Bluetooth Handset is hiermee een alternatief voor een marifoon met bluetooth.

De Cobra Marine Handset beschikt over ruisonderdrukking, waardoor deze ook goed op motorboten te gebruiken is. De achtergrond geluiden worden gefilterd. Daarnaast heeft de handset achtergrondverlichting en instelbaar contrast, evenals verlichte toetsen met toetsenblokkering. Om bellen nog gemakkelijker te maken kunt u een telefoonboek aanmaken op de Cobra Handset. Deze houdt een logboek bij van de laatste gebruikte nummers.

Uiteraard is de Cobra Bluetooth handset waterdicht, volgens de JIS 7 standaard (vergelijkbaar met IP-X7). U sluit de handset gemakkelijk aan op de voedingsconnector en met het 2,7m lange krulsnoer zal de handset niet snel buiten bereik liggen. U kunt de handset bovendien aansluiten op een stereosysteem. Let op: de Cobra Bluetooth Handset kan niet gebruikt worden als marifoon handset!

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zilver
Afmetingen: -
In de verpakking: Een Cobra Bluetooth handset
Een voedingsconnector
Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cobra Bluetooth Handset
Uw waardering