Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Garmin GHS 10i Handset

Deze Garmin GHS 10i is geschikt als extra station voor uw marifoon. Zo kunt u uw marifoon volledig op afstand bedienen. Bovendien heeft deze handset een intercomfunctie!

Productnummer
18-010-11188-10
 257,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Volledige bediening van uw marifoon op afstand
  • Compatibel met verschillende Garmin marifoons
  • Waterdicht volgens de IPX7 standaard
  • Inclusief knop voor DSC noodoproep
  • Kan gebruikt worden als intercom

Omschrijving

Deze Garmin GHS 10i is ontworpen om u een extra station te geven aan boord. Met deze Garmin GHS 10i marifoon handset heeft u volledige controle over uw marifoon. Zo kunt u overal uw marifoon bedienen, zoals bijvoorbeeld vanaf de flybridge. Bovendien heeft de Garmin GHS 10i de mogelijkheid om als intercom te dienen wanneer deze is verbonden met een speaker.

De Garmin GHS 10i is compatibel met meerdere Garmin (VHF/DSC) marifoons: de VHF 200i, de VHF 300 en de VHF 300 AIS. De handset wordt geleverd inclusief een 10 meter lange dek kabel. Verder is deze Garmin handset waterdicht volgens de IPX7 standaard.

Met deze marifoon handset bedient u eenvoudig uw marifoon, omdat alle knoppen gelijk zijn aan die van de VHF radio. Verder heeft de handset een draai/druk knop voor het volume, squelch en kanaal selectie. Met een speciale knop heeft u snel toegang tot de kanalen 16/9 voor extra gebruiksgemak. Ook is er een knop voor een DSC noodoproep. De handset heeft een ingebouwde microfoon en kan daardoor gebruikt worden als intercom. Hiervoor dient u de handset aan te sluiten op een (actieve of passieve) speaker.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: 16,1 x 7,2 x 4,28cm
Kabellengte: 10m
In de verpakking: Een marifoon handset
Een handsetkabel
Een houder met montagemateriaal
Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garmin GHS 10i Handset
Uw waardering