Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Garmin GHS 20i Handset

De Garmin GHS 20i is een draadloos station voor uw marifoon. Uw marifoon is zo volledig op afstand te bedienen. Bovendien heeft deze handset een intercomfunctie.

Productnummer
18-010-11190-10
 347,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt voor verschillende Garmin marifoons
  • Draadloos, dus zonder gedoe met kabels
  • Waterdicht volgens de IPX7 standaard
  • Te gebruiken als intercom
  • Li-ion accu die snel op te laden is

Omschrijving

Deze Garmin GHS 20i is ideaal als extra station voor aan boord. Met de Garmin GHS 20i marifoon handset heeft u volledige controle over uw marifoon. En dat gaat ook nog eens draadloos! Zo is het eenvoudig om uw marifoon overal te bedienen, bijvoorbeeld vanaf de flybridge. Ook kunt u door de ingebouwde microfoon de Garmin GHS 20i gebruiken als intercom (wanneer u deze verbindt met een speaker).

De Garmin GHS 20i is te gebruiken met verschillende Garmin (VHF/DSC) marifoons: de VHF 200i, de VHF 300 en de VHF 300 AIS. De handset wordt geleverd met een wireless hub, waardoor u geen last heeft van kabels. Met een lithium-ion accu is deze handset snel op te laden. Verder is deze Garmin handset waterdicht volgens de IPX7 standaard.

Deze marifoon handset zorgt ervoor dat u eenvoudig uw marifoon kunt bedienen, omdat de knoppen gelijk zijn aan die van uw marifoon. Het gebruiksgemak wordt verder vergroot met een draai/druk knop voor het volume, squelch en kanaal selectie. Een speciale knop zorgt voor eenvoudige toegang tot de kanalen 16/9. U kunt vanaf deze marifoon handset ook een DSC noodoproep doen.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: 16,1 x 7,2 x 4,28cm
In de verpakking: Marifoon handset
Oplaadstation
Riemclip & polsband
Montagemateriaal
Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garmin GHS 20i Handset
Uw waardering