Icom IC-GM600 GMDSS Marifoon

Deze Icom GM600 voldoet aan de MED richtlijnen en is een geschikte Icom marifoon voor schepen die onder SOLAS vallen, of die over een DSC klasse A marifoon moeten beschikken.

Productnummer
17-IC-GM600
€ 1.368,99
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • VHF, DSC en GMDSS
  • Voldoet aan de MED richtlijnen
  • Interne luidspreker met krachtig geluid
  • Waterdicht volgens IPX7
  • Kleurendisplay met grote kijkhoek en hoog contrast

Omschrijving

Deze Icom GM600 marifoon is een eenvoudig te bedienen marifoon die MED goedgekeurd is. Hierdoor is deze geschikt voor schepen die onder SOLAS vallen. Deze icom marifoon is echter ook geschikt voor schepen die enkel over een DSC klasse A marifoon moeten beschikken.

De zwarte Icom GM600 is zeer eenvoudig in zijn bediening door het nieuwe intuïtieve gebruikersinterface. De belangrijkste 12 functies zijn beschikbaar via softkeys en de overige functies kunt u gemakkelijk vinden via het toetsenblok. De CH16-knop biedt u snelle toegang tot kanaal 16. Met een grote kijkhoek en hoog contrast is het 4,3 inch TFT kleuren display altijd goed zichtbaar. Ook 's nachts is dit geen probleem, met de nachtmodus en oplichtende toetsen.

De Icom GM600 marifoon heeft een interne luidspreker die de verstaanbaarheid van ontvangen oproepen verbetert voor een krachtig geluid, met een groot frequentiebereik en een vlakke frequentierespons. Daarnaast heeft de marifoon een 10 Watt audio uitgangsvermogen voor een externe speaker.

Om deze marifoon te gebruiken volgens de MED richtlijnen, dient u deze te gebruiken met de PS-310 omvormer (los bij te bestellen). Naast dat de GM600 voldoet aan de MED richtlijnen, is deze marifoon ontworpen voor een lang en duurzaam gebruik in een maritieme omgeving. De marifoon is dan ook waterdicht volgens IPX7 en het achterpaneel heeft een coating die corrosiebestendig is.

De ingebouwde DSC zorgt ervoor dat nood- en veiligheidscommunicatie geautomatiseerd is. De Icom GM600 heeft dual-watch en tri-watch functies en monitort constant het DSC-oproepkanaal (CH70). Ook ondersteunt deze marifoon het nieuwe marifoon kanalen plan dat per 1 januari in is gegaan.

Specificaties

Merk en type: Icom GM600
Ontvangst van: VHF, DSC en GMDSS
Kleur: Zwart
Zendvermogen: 1 of 25W
Audio output: 10W (@ 4 Ohm)
Frequentiebereik: 156.025 – 162.000 MHz
Verbruik: 2.0 - 3.0A
Accu: 13.8V DC
Waterdicht: IPX7
Afmetingen: 263 x 110 x 109,4mm
Gewicht: 1,6kg
In de verpakking: Een Icom vaste marifoon
Een handset
DC-voedingskabel
Bevestigingsmateriaal
Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Icom IC-GM600 GMDSS Marifoon
Uw waardering