Door de grote drukte bij PostNL wordt uw bestelling mogelijk later bezorgd. Wij verzenden uw bestelling net zo snel als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar.

Marifoons met Atis


In deze categorie vindt u gewone inbouw marifoons met Atis en DSC (klasse D). Deze marifoons hebben geen GPS of AIS ingebouwd. U kunt met een marifoon met Atis en DSC zowel op binnenwateren als op zee varen. Met een inbouw marifoon aan boord bent u verplicht een Marcom-B bewijs te hebben.

Voordelen van een inbouw marifoon met Atis tegenover een handmarifoon zijn dat ze een zendbereik van 25W hebben (versus 5 of 6W), niet opgeladen hoeven worden, en dat ze altijd in een NMEA-netwerk staan. Afhankelijk van de marifoon is hij compatibel met NMEA 0183 en/of met het modernere NMEA 2000.

Vergelijk bij uw keuze voor een marifoon met Atis op mogelijkheden tot Noise Cancelling, een loudhailer of extra stations d.m.v. een handset.

Let op: om gebruik te maken van de DSC-functionaliteiten, dient er een externe GPS-ontvanger op deze marifoons aangesloten te worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Cobra F57B Marifoon

    Leverbaar
    Waardering:
    96%
     199,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren