Door de grote drukte bij PostNL wordt uw bestelling mogelijk later bezorgd. Wij verzenden uw bestelling net zo snel als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar.

Lowrance Link-2 Handmarifoon

Waardering:
100% of 100

Lowrance Link-2 drijft en is IPX7 waterdicht. Deze handmarifoon voor de sportvisser is uitgerust met Atis, DSC, GPS en heeft een MOB-functie. Mogelijkheid tot NMEA 0183 verbinding.

Productnummer
19-000-10781-001
 274,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Lowrance Link-2 is een drijvende handmarifoon
  • Met Atis, DSC, GPS en MOB
  • NMEA 0183 verbinding via het laadstation
  • Get Buddy-functie
  • Perfect voor de sportvisser

Omschrijving

Lowrance Link-2 Handmarifoon is een zeer compleet uitgeruste marifoon. Met de Lowrance Link-2 kunt u onbezorgd een dagje gaan vissen, de vele functies van deze handmarifoon vergroten aanzienlijk uw veiligheid. Niet alleen kunt u communiceren met andere boten, met de Lowrance Link-2 bent u ook op de hoogte van uw GPS-positie en kunt u de MOB-functie gebruiken. Zo weet u exact de coördinaten, mocht er een man overboord gaan.

Door de ingebouwde GPS-ontvanger van de Lowrance Link-2 kunt u hem ook gebruiken als klasse D DSC marifoon. De distress noodknop zit onder een scharnierende klep. De Link-2 heeft een GPS-plotter en kan maar liefst 300 waypoints onthouden. Daarnaast heeft deze handmarifoon de mogelijkheid om 3 kanalen onder een sneltoets te programmeren.

Met de Get Buddy-functie kunt u uw positie verzenden, zodat vrienden uw peiling en afstand op hun Link-2 apparaat kunnen ontvangen. U kunt tot 20 buddy's toevoegen.

De Lowrance Link-2 handheld heeft een groot LCD-scherm, is IPX7 waterdicht en blijft drijven. De batterijen gaan bij intensief gebruik zo'n 7 uur mee. Wanneer uw handmarifoon echter in de rapid charging tafellader staat (ongeveer 4 uur tot volledige lading), kan hij connectie maken met het NMEA 0183 netwerk aan boord. Zo kunnen uw apparaten nuttige informatie met elkaar uitwisselen.

Deze handheld marifoon is voorzien van een flexibele Dual- en Tri-watch, waarmee u meerdere kanalen kan beluisteren. Deze functies zijn echter geblokkeerd wanneer u Atis gebruikt in Nederland en België.

Lowrance is hét merk voor de visser, maar de Link-2 fungeert evenwel op plezierjachten of motorboten. Bij Lowrance krijgt u 5 jaar lang een Advantage Service programma aangeboden, waar 2 jaar fabrieksgarantie onder valt. Mocht er daarna toch iets mis zijn met uw marifoon, dan kunt u het ruilen voor een nieuw product tegen een gereduceerde prijs.

Specificaties

Merk en type: Lowrance handmarifoon
Ontvangst van: VHF, Atis, DSC, GPS en NMEA 0183
Kleur: Zwart
Zendvermogen: 1W of 5W
Audio output: 700mW
Frequentiebereik: 156.025 to 163.275MHz
Verbruik: 0.8 - 1.75A
Accu: 1400mAh Lithium-ion accu
Waterdicht: IPX7
Afmetingen: 140,7 X 67,7 X 39mm
Gewicht: 295g
In de verpakking: Een handmarifoon met accu
Een tafellader
Een riemclip en polsband
Fabrieksgarantie: 3 jaar Advantage Program inclusief 2 jaar fabrieksgarantie

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lowrance Link-2 Handmarifoon
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (4.32 MB)