Raymarine AIS-350 Ontvanger

Waardering:
80% of 100

De Raymarine AIS-350 verkrijgt klasse A en B berichten op 2 kanalen tegelijk. De blackbox ontvanger heeft Buddy Tracking en integreert eenvoudig met het SeaTalk-netwerk van Raymarine.

Productnummer
16-E32157
€ 418,99
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Raymarine AIS-350 ontvangt klasse A en B berichten
  • Compacte lichtgewicht blackbox AIS ontvanger
  • Geïntegreerd in SeaTalk-netwerk
  • Ingebouwde NMEA-multiplexer en Buddy Tracking
  • Ontvangt 2 kanalen tegelijkertijd

Omschrijving

De Raymarine AIS-350 Ontvanger voorziet u van live informatie over de scheepvaart om u heen. Hierdoor weet u beter wat er speelt op het water en daarmee vergroot u de veiligheid. De Raymarine AIS-350 is een zeer compacte, lichtgewicht blackbox ontvanger. Dit betekent dat de Raymarine AIS-350 onzichtbaar is in de boot, hierdoor neemt hij geen kostbare ruimte in.

De Raymarine AIS-350 kan zowel klasse A als klasse B berichten ontvangen. De AIS-350 is een Dual Channel Receiver, dat betekent dat hij zowel kanaal 87 en 88 binnen krijgt. Deze informatie geeft u een goed beeld van wat er om u heen gebeurt. Daarnaast kunt u Buddy Tracking instellen, hiermee markeert u specifieke AIS-targets met een speciale icoon en naam. Zo kunt u vrienden en familie op het water gemakkelijk identificeren.

De AIS-350 ontvanger kunt u naadloos laten samenwerken met uw andere Raymarine producten middels het SeaTalk-netwerk. De AIS ontvanger kan hierop aangesloten worden met zijn NMEA- en USB-uitgangen. Hierdoor kunt u de ontvangen AIS-informatie zichtbaar maken op uw PC of andere schermen. Om deze integratie nog soepeler te maken, is de AIS-350 uitgerust met een NMEA-multiplexer. Zo worden de informatiestromen netjes samengevoegd.

AIS-350 van Raymarine heeft geen ingebouwde antennesplitter. Mocht u gebruik willen maken van uw marifoonantenne, dan kunt u een losse splitter aanschaffen. Wanneer de AIS-350 aangesloten is op een systeem met een werkzame marifoon, dan wordt een antennesplitter aangeraden.

De Raymarine AIS-350 blackbox is robuust en IPX2 waterbestendig. Het apparaat is voorzien van LED-indicatoren die de systeemstatus weergeven.

Tip: Als u uw Raymarine product binnen 90 dagen registreert, dan verlengt u gratis de fabrieksgarantie van 2 naar 3 jaar. Ga naar www.raymarine.nl voor meer informatie en registratie.

Specificaties

Merk en type: Raymarine AIS ontvanger
Compatibel met: Alle Raymarine marifoons
Raymarine G-Serie Multifunctie navigatie
Raymarine E- en C-Wide Multifunctie displays
Nieuwe Raymarine E- en C-Serie
Ingebouwde splitter: Nee
GPS: Nee
NMEA-netwerk: NMEA 2000 en NMEA 0183
AIS-klasse: Ontvangst van Klasse A en B
Waterdicht: IPX2
Afmetingen: 167 x 96 x 54mm
Gewicht: 280g
Vermogen: 2W
In de verpakking: Een AIS ontvanger
Een SeaTalk- en een data/voedingskabel
Een SeaTalk dustcap en schroeven
Fabrieksgarantie: 2 Jaar (3 jaar bij registratie)

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raymarine AIS-350 Ontvanger
Uw waardering