Retourneren

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen of heeft u een verkeerd product gekozen? Wij gaan u helpen!

Te volgen stappen

Aan de slag.

U heeft de mogelijkheid om elk product binnen de bedenktijd van 30 dagen retour te sturen. U kunt uw retour per post versturen naar ons adres met behulp van ons retourformulier. Dit retourformulier kunt u hieronder downloaden. Als u een product retour stuurt zonder retourformulier, dan kunnen wij uw retour nietin behandeling nemen, omdat we niet weten dat het van u is. Elk geretourneerd product mag géén gebruikerssporen bevatten en moet in de originele verpakking verzonden worden.

Het retourformulier

Hiermee weten we u te vinden.

Ons retourformulier kunt u hier downloaden.

Wat kunt u verwachten?

Ons stinkende best.

Zodra wij uw retour hebben ontvangen, gaan wij met uw retour aan de slag. Binnen 8 dagen wordt uw retour beoordeeld en wordt er contact met u opgenomen. Zodra uw retour is goedgekeurd zorgen wij ervoor dat uw geld binnen uiterlijk 8 dagen na de beoordeling wordt teruggestort op uw rekening.

Fabrieksgarantie

Tsjaa.. Àlles kan kapot.

Is uw product defect zonder eigen toedoen? U heeft minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op elk product en voor sommige merken geldt een langere periode. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail, zodat we uw klacht kort met u door kunnen nemen.

U kunt een product dat onder garantie valt retourneren naar ons adres met behulp van het retourformulier. Bij reden van retour kunt vermeldt u dan "garantie" en uw uitgebreide klachtomschrijving. Vervolgens gaat de garantieprocedure van start. Tijdens de garantieprocedure wordt uw product door de fabrikant beoordeeld..

Als het goed is, en de garantie-aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvangt u kosteloos een vervangend artikel of een gerepareerd artikel. De garantieprocedure duurt in de meeste gevallen 1 tot maximaal 3 weken en is afhankelijk van de betreffende fabrikant.


Klantenservice

Bel nu met 0182-386 286

Onze werknemers staan dagelijks voor u klaar

Persoonlijk advies van één van onze productspecialisten

U wordt direct geholpen