Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Retourneren

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen of heeft u een verkeerd product gekozen? Wij gaan u helpen!

Te volgen stappen

Aan de slag.

U heeft de mogelijkheid om elk product binnen de bedenktijd van 30 dagen retour te sturen. U kunt uw retour per post versturen naar ons adres met behulp van ons retourformulier. Dit retourformulier kunt u hieronder downloaden. Als u een product retour stuurt zonder retourformulier, dan kunnen wij uw retour nietin behandeling nemen, omdat we niet weten dat het van u is. Elk geretourneerd product mag géén gebruikerssporen bevatten en moet in de originele verpakking verzonden worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een duidelijke fout van onze kant.


Het retourformulier

Hiermee weten we u te vinden.

Ons retourformulier kunt u hier downloaden.


Wat kunt u verwachten?

Ons stinkende best.

Zodra wij uw retour hebben ontvangen, gaan wij met uw retour aan de slag. Binnen 8 dagen wordt uw retour beoordeeld en wordt er contact met u opgenomen. Zodra uw retour is goedgekeurd zorgen wij ervoor dat uw geld binnen uiterlijk 8 dagen na de beoordeling wordt teruggestort op uw rekening.


Fabrieksgarantie

Tsjaa.. Àlles kan kapot.

Is uw product defect zonder eigen toedoen? U heeft minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op elk product en voor sommige merken geldt een langere periode. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail, zodat we uw klacht kort met u door kunnen nemen.

U kunt een product dat onder garantie valt retourneren naar ons adres met behulp van het retourformulier. Bij reden van retour kunt vermeldt u dan "garantie" en uw uitgebreide klachtomschrijving. Vervolgens gaat de garantieprocedure van start. Tijdens de garantieprocedure wordt uw product door de fabrikant beoordeeld..

Als het goed is, en de garantie-aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvangt u kosteloos een vervangend artikel of een gerepareerd artikel. De garantieprocedure duurt in de meeste gevallen 1 tot maximaal 3 weken en is afhankelijk van de betreffende fabrikant.


Klantenservice

Bel nu met 0182-386 286

Onze werknemers staan dagelijks voor u klaar

Persoonlijk advies van één van onze productspecialisten

U wordt direct geholpen