Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Simrad HS35 Handset

Met de wireless Simrad HS35 bedient u de RS35 of RS90 marifoon op afstand. De handset heeft 100m bereik en kan zelfs AIS-informatie tonen. Met intercom en max. 2 handsets mogelijk.

Productnummer
19-000-10791-001
 199,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • De Simrad HS35 is een wireless handset
  • Bedien uw Simrad RS35 en RS90 op afstand
  • Bereik van 100 meter
  • Volledige bediening
  • Met intercomfunctie

Omschrijving

De Simrad HS35 Handset is zo ontworpen dat u uw Simrad marifoon volledig kan bedienen op afstand. Met de Simrad HS35 creëert u draadloos een extra station voor de Simrad RS35 en RS90 marifoons. U kan zelfs 2 Simrad HS35 handsets daarop aansluiten.

De wireless Simrad HS35 heeft een bereik van 100 meter, dat maakt u vrij om aan boord te staan en gaan waar u wilt zonder verbinding te verliezen. De HS35 handset bedient niet alleen de VHF-functies van de marifoon, maar toont ook AIS-informatie op het LCD-scherm. Het enige dat niet zichtbaar is, is het AIS-diagram.

De Simrad HS35 is in staat tot intercombellen. U kunt met de verschillende stations aan boord intern communiceren. De HS35 heeft een distressknop en een riemclip, zodat u hem gemakkelijk meeneemt. Qua uiterlijk integreert deze handset perfect met de andere producten van Simrad.

Deze handset is uitgerust met een 830mAh Lithium-polymeer accu en gaat daarmee ongeveer 8 uur mee. De Simrad HS35 maakt gebruik van een inductieve oplader, daardoor heeft u geen last van corroderende contacten. Wanneer u de wireless handset niet gebruikt, kunt u hem eenvoudig in de laderhouder wegbergen.

Simrad producten zijn vooral terug te vinden op motorboten, maar het merk wordt ook veel gebruikt in de sportvisserij. U krijgt bij Simrad gratis het Advantage Service programma. Hieronder valt 2 jaar fabrieksgarantie, maar daarnaast biedt Simrad u de optie om binnen 5 jaar na aankoop uw defecte apparaat in te ruilen voor een nieuw model tegen een gereduceerde prijs.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: -
In de verpakking: Een handset met riemclip
Een laderhouder met montagemateriaal
Fabrieksgarantie: 3 Jaar Advantage Service programma inclusief 2 jaar fabrieksgarantie

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Simrad HS35 Handset
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (1.86 MB)